Koop je rookmelder met korting en steun Stichting Brandwonden

Na bestelling te verkrijgen aan het onthaal - rookmelders zijn verplicht vanaf januari 2020!

Stad Hoogstraten staat achter een goede en veilige woonkwaliteit. Via Stichting Brandwonden zijn wij in de mogelijkheid rookmelders aan te bieden aan een lage prijs. Een rookmelder red levens en beperkt ook de omvang van een brand.

Plaats nu een of meerdere rookmelders en maak je woonomgeving veiliger! Rookmelders zijn trouwens ook verplicht vanaf 1 januari 2020.

De First Alert rookmelder SA700LLE is van uitzonderlijke kwaliteit. Met een levensduur en garantie van maar liefst 10 jaar, door het gebruik van een lithiumbatterij. Daarnaast hoef je niet te boren in uw (huur)woning, want je kan het toestel eenvoudig plaatsen met kleefband.

Meer info over verplichtingen van rookmelders in woningen kan u terugvinden via volgende link: https://www.wonenvlaanderen.be/woningkwaliteitsbewaking/rookmelders-zijn...

De rookmelder wordt aangeboden voor een zeer interessante prijs van 16 euro per melder. Waarvan de opbrengst integraal naar Stichting Brandwonden gaan voor de nabehandeling van slachtoffers met brandwonden. Twee vliegen in één klap dus!

Je kan je rookmelders bestellen door een mail te sturen naar wonen@hoogstraten.be. Wij leggen ze dan voor jou klaar aan het onthaal van het stadhuis waar je ze dan kan ophalen. Opgelet, je kan enkel betalen via bancontact.

Uiteraard kan je ook bij je handelaar naar keuze een rookmelder kopen om zo je woning veiliger te maken.