Lees je graag, maar zie je minder goed?

ontleen maandelijks gratis grootletter- of luisterboeken
uitleenpost grootletter en/of luisterboeken

Ben je een fervente lezer? Maar heb je moeite met het lezen van kleine letters? Is lezen misschien niet meer gemakkelijk of zelfs onmogelijk? Dan bieden grootletter- en/of luisterboeken een oplossing. De boeken zijn gedrukt in een groter letterformaat, zodat je leescomfort verbetert.

Vanaf vrijdag 5 april wordt in de cafetaria van het dienstencentrum elke eerste vrijdag van de maand tussen 14u00 en 15u00 een uitleenpost voorzien om gratis grootletterboeken te ontlenen. Zowat alle genres zijn te ontlenen. Is lezen niet meer gemakkelijk? Dan kan je ook een Daisy-luisterboek ontlenen. Het luisterboek is opgenomen in een studio en op een cd-rom gezet. De cd-rom speel je af op een MP3- of Daisy-speler. Geraak je niet tot bij het dienstencentrum? Dan kan je ook altijd beroep doen op de dienst ‘Bib aan huis’.

Een vrijwilliger met een uitgebreide boekenkennis verwelkomt je vrijdag 5 april graag met een gratis kopje koffie of thee en helpt je bij het kiezen van een boek dat je graag leest of beluistert.

Kom vrijblijvend langs!

Meer info

Lokaal Dienstencentrum Stede Akkers

Jaak Aertslaan 4, 2320 Hoogstraten

03 340 16 30

dienstencentrum@hoogstraten.be