Nieuw! Winterse bierwandeling

Winterse Bierwandeling

Een combinatie van de culinaire fietsroute en de culinaire bierwandeling.

De winter mag niet passeren zonder een fikse winterwandeling. En die fikse winterwandeling passeert liefst niet zonder een welverdiend, stevig glas streekbier en een dampend bord ‘Kempens krachtvoer’. Toerisme Hoogstraten presenteert dan ook graag haar nieuwe winterse bierwandeling. Alle ingrediënten voor een aangename winterse dag zijn aanwezig.

Het concept is eenvoudig en gebaseerd op dat van de culinaire fietsroute.
De wandeling start in het centrum van Hoogstraten met een pittig biertje en een bordje kaas. Pittig, maar niet zwaar; u moet immers nog op pad. De wandeling brengt u, grotendeels via onverhard parcours (12 km / verkorting 8 km - vergeet uw wandelschoenen niet), naar de Bouwhoeve. Hier wordt u verwend met frikadellen met krieken en bier uit het Land van Mark & Merkske. Ook voor vegetariërs is er een variant voorzien. Met de pas opgedane krachten rest u nog een korte eindspurt naar het centrum, waar u zeer toepasselijk afsluit met Ne Grave. De bieren zijn voor u zorgvuldig geselecteerd door 3 in de klok.

De Winterse Bierwandeling start vanaf 1 december, en is mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In de periode tussen 3 en 13 januari is het niet mogelijk. Twee dagen vooraf reserveren bij Toerisme Hoogstraten is noodzakelijk.

Download hier de folder

Wegens succes verlengd: de Culinaire Bierwandeling

In de zomer van 2018 maakte Hoogstraten kennis met de Culinaire Bierwandeling.
Het bleek een zeer gewaardeerde formule te zijn. Daarom vinden er in het voorjaar van 2019 nog 5 extra Culinaire Bierwandelingen plaats.

Ga opnieuw met onze Hoogstraatse biersommelier op stap en geniet van streekbier en een heerlijk drie-gangenmenu.  
Op de zondagen 27 januari, 3 & 10 maart, op zaterdag 9 februari en op vrijdag 22 februari is er een bierwandeling voorzien. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt. 

Klik hier voor meer info.