Nieuw! Winterse bierwandeling

Winterse Bierwandeling

Een combinatie van de culinaire fietsroute en de culinaire bierwandeling.

De winter mag niet passeren zonder een fikse winterwandeling. En die fikse winterwandeling passeert liefst niet zonder een welverdiend, stevig glas streekbier en een dampend bord ‘Kempens krachtvoer’. Toerisme Hoogstraten presenteert dan ook graag haar nieuwe winterse bierwandeling. Alle ingrediënten voor een aangename winterse dag zijn aanwezig.

Het concept is eenvoudig en gebaseerd op dat van de culinaire fietsroute.
De wandeling start in het centrum van Hoogstraten met een pittig biertje en een bordje kaas. Pittig, maar niet zwaar; u moet immers nog op pad. De wandeling brengt u, grotendeels via onverhard parcours (12 km / verkorting 8 km - vergeet uw wandelschoenen niet), naar de Bouwhoeve. Hier wordt u verwend met frikadellen met krieken en bier uit het Land van Mark & Merkske. Ook voor vegetariërs is er een variant voorzien. Met de pas opgedane krachten rest u nog een korte eindspurt naar het centrum, waar u zeer toepasselijk afsluit met Ne Grave. De bieren zijn voor u zorgvuldig geselecteerd door 3 in de klok.

De Winterse Bierwandeling loopt nog tot 20 april en is mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Twee dagen vooraf reserveren bij Toerisme Hoogstraten is noodzakelijk.

Download hier de folder