Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Wat is het planadvies?

Heeft u (ver)bouwplannen maar vraagt u zichzelf af of uw bouw of verbouwing ook duurzamer en energievriendelijker kan? 
In ongeveer 50 minuten worden uw (ver)bouwplannen gescreend op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen door een expert van Kamp C. U krijgt verbetertips mee over ondermeer compactheid, materiaalgebruik, isolatie, verwarmingssystemen enzovoort. Het ontwerp blijft vanzelfsprekend het exclusieve terrein van de architect. Meer nog, uw architect is ook van harte welkom.

Een volledig uitgewerkt plan is zeker niet noodzakelijk. Wel vragen we een beperkte voorbereiding of bespreekbaar document waarmee we aan de slag kunnen. Houd er wel rekening mee dat als de bouwaanvraag reeds is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is ideaal voor deze screening.

De adviseurs van Kamp C geven onafhankelijk en neutraal advies en helpen je om commerciële belangen van juiste duurzame ingrepen te onderscheiden. Je kan een afspraak maken voor een bouwadvies in Hoogstraten. Het volgend planadvies is in mei 2022.   Dit planadvies is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor kan je terecht bij de dienst Wonen via 03 340 19 19 of wonen@hoogstraten.be. Ook bij Kamp C kan je terecht met al je vragen via bouwadvies@kampc.be