Praat mee over de toekomst van Minderhout

Infomarkt op 19 september

Op woensdag 19 september organiseert het stadsbestuur van Hoogstraten een infomarkt over de dorpskern in Minderhout. Alle inwoners zijn van harte welkom aan de Sint-Clemenskerk om voorstellen te doen en hun mening kenbaar te maken. De organisatie van de infomarkt is in handen van de Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij voor de Kempen (IOK) in samenwerking met RURANT.

Minderhout  is een dorp in beweging: er zijn de laatste jaren veel nieuwe mensen in Minderhout komen wonen, de school barst uit haar voegen, er is meer nood aan kinderopvang, de verenigingen breiden uit …  Deze groei van het dorp plaatst ons voor de vraag hoe we daarmee om moeten gaan.

Het stadsbestuur is benieuwd hoe de bewoners Minderhout momenteel ervaren. Hoe zorgen we er samen voor dat Minderhout een aantrekkelijke plek blijft om te wonen? Hoe zorgen we ervoor dat de kinderen naar een fijne school kunnen blijven gaan? Hoe creëren we voldoende speelruimte? Kortom, hoe maken we van Minderhout, nu én in de toekomst, een dorp waar we ons thuis voelen? Wat zijn de troeven en waar liggen er kansen?

Daarom doet het stadsbestuur een oproep aan alle Minderhoutenaren om mee werk te maken van een visie voor Minderhout. Wie zin heeft om mee na te denken over deze vragen is welkom. Ook de pers is welkom om verslag uit te brengen van de infomarkt.

  • Waar?
    Sint-Clemenskerk, Minderhout
  • Wanneer?
    Woensdag 19 september 2018, doorlopend van 15.00 tot 20.00 uur

 

Wie er niet bij kan zijn op 19 september maar wel vragen, ideeën of suggesties heeft, kan ze doorsturen naar Rhea Denissen van IOK plangroep, via rhea.denissen@iok.be.  Geef zeker uw contactgegevens door om op de hoogte te blijven van de volgende stappen in het traject!