Speel jij graag een rol in inleefspel 'Buurtspel'?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die graag een rol opnemen in het inleefspel ‘Buitenspel’ dat in maart plaatsvindt. Tijdens dit spel worden de leerlingen van 5 en 6 van de lagere scholen van Hoogstraten gedurende een dag ondergedompeld in verschillende gezinssituaties.

De leerlingen en vrijwilligers doorlopen in het spel 3 maanden in het leven van een bepaald gezin. Sommige families leven in armoede en andere hebben alle luxe. Tegenslagen of geluk tijdens het spel kunnen de financiële toestand omkeren.

Het doel van dit inleefspel is om de leerlingen bewust te maken dat ook kinderen in België in armoede leven.

Kan je je vrijmaken op één of meer van de volgende data en heb jij zin om ook een rol te spelen in dit inleefspel? Contacteer dan dorien.vandepoel@hoogstraten.be (of 03 340 16 01) voor 1 maart. Natuurlijk wordt er ’s middags een broodje voorzien voor de vrijwilligers.

  • Maandag 12 maart  van 10u tot 14.45 uur
  • Vrijdag 16 maart van 10u tot 14.45 uur
  • Donderdag 22 maart van 10u tot 14.45 uur
  • Vrijdag 23 maart van 10u tot 14.45 uur

Op dinsdag 6 maart zal er om 16.00 uur een klein infomoment zijn in de raadzaal van het OCMW (Jaak Aertslaan 7, Hoogstraten). Als je interesse hebt om ons te helpen, zou het fijn zijn als je dan aanwezig kan zijn. We kunnen dan alvast een rolverdeling maken, het spel en de verschillende rollen extra verduidelijken.