Toerisme Hoogstraten presenteert nieuw aanbod voor groepen.

Groepen in Hoogstraten, Merksplas & Baarle-Hertog-Nassau

Ook jouw vereniging, familie of vriendenkring kijkt er ongetwijfeld enorm naar uit: terug een ongedwongen uitstap in groep waarbij je gezellig samen bent en een heerlijke dag beleeft.

Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau zijn er alvast klaar voor. Van zodra het kan en mag, staan gepassioneerde gidsen te trappelen om jouw groep mee op sleeptouw te nemen en het boeiende verhaal van ons hoogstaand erfgoed te vertellen. Ze laten je proeven van heerlijke streekspecialiteiten of dagen je uit om je grenzen te verleggen. Onze streek, het land van Mark en Merkske, biedt Unesco Werelderfgoed, unieke kunstschatten, verborgen parels en gezellige horecazaken om na te babbelen en te genieten van een heerlijke lunch en een pittig streekbier.

Het nieuwe aanbod voor groepen combineert vaste waarden zoals het Begijnhof, de Sint-Katharinakerk en het Bezoekerscentrum Kolonie 5-7 met interessante nieuwkomers.

Coöperatie Hoogstraten zet na grootscheepse uitbreidings- en verbouwingswerken haar deuren terug open voor het grote publiek. Neem met je groep een blik achter de schermen van de renovatie in de Sint-Katharinakerk. Of bezoek Sterkstokers, Hoogstraats hofleverancier van gins en likeuren, ervaar het gloednieuwe Zouterover Experience Center in Wortel-Kolonie of houd het puur met een natuurwandeling. Een gevarieerd aanbod staat op je te wachten. Zoek het niet te ver: Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau ontvangen jouw groep opnieuw met open armen.