Treehouse De Mosten open op 2 juni

Vanaf zaterdag 2 juni kunnen de bezoekers van recreatiedomein De Mosten gebruik maken van alle horeca-faciliteiten. Uitbater Goodlife Cablepark bvba heeft de vroegere brasserie omgebouwd tot een laagdrempelig ‘treehouse’, waar allerlei dranken en eenvoudige, maar lekkere gerechten te verkrijgen zijn.

Eind maart 2018 kende het stadsbestuur van Hoogstraten de concessie voor de uitbating van de horeca-faciliteiten van het recreatiedomein De Mosten toe aan Goodlife Cablepark bvba. Dit bedrijf mag de brasserie van De Mosten gedurende 20 jaar uitbaten. Tot en met vandaag 2 juni konden de bezoekers van De Mosten voor een drankje terecht op het terras van de horeca-gelegenheid. Nu komt daar dus ook de mogelijkheid bij om maaltijden te gebruiken in het treehouse. Het restaurant is daarbij ingedeeld in diverse zones op maat van de klant.

Investeringen

Op termijn zullen nog andere vernieuwingen aan het recreatiedomein gebeuren. In het businessplan van de uitbaters staan immers ook nog  de aanleg/uitbating van een duurzaam klimpark. Aan het klimpark komt een terras, waar eventuele toeschouwers de klimmers kunnen volgen. Op het terras aan de zwemvijver komt een chill-outzone met picknicktafels. Verder komt er ook een kinderzone, een uitbreiding en verbetering van de speeltuin en een strandbar in de speeltuin.

De uitbating van de zwemvijver en de speeltuin zelf blijft in handen van de stad. Het stadsbestuur is fier op haar recreatiedomein en wenst dit verder uit te bouwen ten dienste van de Hoogstratenaren en de andere bezoekers. Er zal onder andere geïnvesteerd worden in een nieuw sanitair blok. Verder wordt nagedacht hoe de kampeerzone voor jeugdverenigingen verder kan ontwikkeld worden. Deze nieuwe recreatiemogelijkheden maken het domein nóg aantrekkelijker, voor jong en oud.

Openingsuren De Mosten

  • Tussenseizoen (1 mei tot de voorlaatste week van juni):

- zwemvijver toegankelijk op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur (u betaalt aan de kassa)
- op de andere dagen is het omheinde gedeelte van het recreatiedomein gratis toegankelijk (maar kan er niet gezwommen worden)

  • Hoogseizoen (laatste volle week van juni tot en met 31 augustus)

- zwemvijver elke dag toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur (u betaalt aan de kassa).
- Bij bijzonder goed weer blijft de zwemvijver open tot 20.00 uur