Twijfelt u nog of u uw dak wilt isoleren? Of denkt u aan een groendak?

Kom dan naar de infoavond op 15 mei om 20 u in de zaal de Welgezinde in het stadhuis.

In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 30% van de warmte door het dak. En toch heeft 22% van de woningen nog geen dakisolatie. Een niet-geïsoleerd dak isoleren is nog steeds de beste investering die u voor uw woning kan maken. Investeren in dakisolatie zorgt voor lagere energiekosten en meer comfort. U kan dit jaar nog genieten van premies en de goedkopere tarieven van de samenaankoop. Er worden zowel prijzen opgevraagd voor het plaatsen van dakisolatie in een bestaande woning, als voor een nieuwbouwwoning. Vanaf 2020 is het ook verplicht om dakisolatie te hebben. 

Ga voor een geïsoleerd én groen dak

De groepsaankoop dakisolatie wordt gecombineerd met een groepsaankoop groendaken. Groendaken hebben tal van voordelen: ze bufferen het regenwater op het dak, zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zetten CO2 om in zuurstof en halen fijnstof en NOX uit de lucht. Een groen dak oogt natuurlijk ook veel mooier dan een zwart exemplaar.

Heeft u interesse? Kom naar onze info-avond over dakisolatie en groendaken en kom alles te weten over het voordeel van een goed geïsoleerd dak op uw woning.