Wie sleept de cultuurprijs in de wacht?

Geef jouw favorieten door!

Op 8 februari 2020 reikt de Cultuurraad opnieuw de cultuurprijzen uit. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we op zoek naar laureaten binnen de categorieën ‘Nieuw of vernieuwend initiatief’, ‘Evenement van het jaar’ en ‘Uitzonderlijke culturele verdienste. 

De Cultuurraad gaat op zoek naar een opvolger voor '20 jaar Groenten en Bloemen' die de cultuurprijs 2018 in de wacht mocht slepen. Uiteraard kunnen we maar een nieuwe winnaar selecteren als we kandidaten hebben. En daar hebben we jullie hulp voor nodig! Welk cultureel evenement liet je verbijsterd achter, waar krijg je nog spontaan kippenvel van als je eraan terugdenkt, welke cultuurliefhebber stal dit jaar je hart?

Iédereen kan tot 3 januari kandidaten opgeven via www.hoogstraten.be/cultuurprijs. Je kan kandidaten voordragen in een of meerdere van de drie bovenvermelde categorieën. Op de avond zelf kan het publiek ook haar stem laten gelden door te stemmen voor de winnaar van de publieksprijs, de Gouden Cactus. Die ging vorig jaar naar de enthousiastelingen van 27 on the Road. 

Mogen we rekenen op jullie hulp?