Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Kom langs tijdens de “openhuisdag” op zaterdag 16 maart 2024 in Minderhout en ontdek hoe je je woning kan (laten) renoveren voor de huurmarkt.

Heb je een verouderde of niet optimaal gebruikte woning maar weet je nog niet goed wat je er mee wil doen? Of wil je wel verhuren maar weet je niet wat minimaal nodig is of waar te beginnen bij de renovatie?  Dan nodigen wij jou graag uit op de openhuisdag in Minderhout op zaterdag 16 maart 2024  tussen 9u30 en 11u30. Daar werd onder begeleiding van Het Pandschap een verouderde leegstaande woning gerenoveerd voor de huurmarkt.

Tijdens de Openhuisdag willen we graag laten zien dat het niet altijd nodig is om zware werken uit te voeren om een oudere woning om te vormen tot een conforme huurwoning. Zowel Het Pandschap, woonmaatschappij De Noorderkempen en onze dienst wonen zullen aanwezig zijn om geheel vrijblijvend informatie te geven over wat minimaal nodig is, wat je kan doen om een beter EPC te bekomen, hoe je 100% zeker kan zijn van huurinkomsten, welke de premies en leningen er zijn en nog veel meer.

Ook benieuwd hoe het huis er nu uit zit of wat wij en onze partners voor jou kunnen betekenen? Schrijf dan vooraf in via onderstaande link, via wonen@hoogstraten.be of 03/340.19.19. Na het inschrijven bezorgen wij jou het adres!  

Graag tot dan. We zetten de koffie en knabbels alvast klaar!

Partners