WinterWandelZoektocht Grenzeloos

In het kader van het stedelijk themajaar ‘Grenzeloos’ én op algemeen verzoek is er ook tijdens de wintermaanden een wandelzoektocht doorheen het centrum van Hoogstraten. De vragen tasten uw grenzen af: letterlijk, figuurlijk, intellectueel én fysiek.  Maar neem dit gerust met een korrel zout: Iedereen kan aan de wandelzoektocht deelnemen. De tocht is uiterst geschikt om met de familie te ondernemen en ook kinderen zullen er heel wat plezier aan beleven.

Het opzet is eenvoudig: haal uw gratis deelnameformulier bij Toerisme Hoogstraten of download het formulier via de website. Het parcours van de zoektocht is ongeveer 3 km en onderweg zoekt u de antwoorden op de vragen, raadsels en foto’s die u worden voorgeschoteld. Alles ingevuld en tijdig ingediend, maakt u achteraf ook nog kans op een mooie prijs.

De wandelzoektocht kan afgelegd worden vanaf 1 oktober 2017 en tot en met 28 februari 2018. Deelname is gratis.

Download hier de brochure. Als u een exemplaar afhaalt bij Toerisme Hoogstraten krijgt u gelijk een handige kaartje mee voor de wegbeschrijving. Maar u kunt hier ook alvast het plan downloaden.