Word BOV-coach!

Project Bewegen Op Verwijzing zoekt een coach in Hoogstraten/Rijkevorsel

Het project Bewegen Op Verwijzing, waarbij mensen op doktersvoorschrift worden aangespoord om meer te gaan bewegen, is momenteel in volle voorbereiding om in 2017 op te starten in onze regio!

Hiervoor zoeken we een BOV-coach. Deze persoon begeleidt personen die door de huisarts zijn doorverwezen naar een laagdrempelig, lokaal beweegaanbod en werkt nauw samen met alle betrokken actoren van dit project. Het gaat om iemand met een diploma Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, Bachelor Sport en Beweging, Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie of Regentaat kinesitherapie die op zelfstandige basis werkt (freelance).

Meer informatie omtrent het gewenste profiel, taakinhoud en het project Bewegen Op Verwijzing vindt u op www.vigez.be/projecten/bewegen-op-verwijzing.

Stel u kandidaat voor deze uitdaging en bezorg de sportdienst ten laatste op woensdag 25 januari 2017 uw motivatiebrief en curriculum vitae (post: Vrijheid 149 – 2320 Hoogstraten of e-mail sport@hoogstraten.be).