Wordt uw band de beste van de Noorderkempen?

Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke rockrally Kamp Noord
Kamp Noord 2017

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong muzikaal geweld in de Noorderkempen. In 2016 hebben verschillende DJ’s het beste van zichzelf met voor de winnaar als prijs maar liefst een optreden op Tommorowland. 

2017 wordt weer het jaar van de livemuziek en de bands. Kamp Noord gaat dit jaar dus op zoek naar de beste band van de Noorderkempen. Treed in de voetsporen van voorgangers als Equal Idiots en Geppetto & The Wales... Boek succes op festivals, op de radio en verwerf naambekendheid.

Stel u kandidaat door het inschrijfformulier en het deelnamereglement te downloaden via www.kampnoord.be. Dat stuurt u ten laatste op 15 januari 2017 naar info@kampnoord.be. Er zijn een paar voorwaarden aan de inschrijving verbonden:

  • De band weet in een liveset van 20 minuten minstens drie eigen songs tot een goed einde te brengen. U mag tussendoor dus ook covers spelen. U hoeft geen demo in te sturen om deel te nemen.
  • Een bandlid is gedomicilieerd in Hoogstraten, Rijkevorsel, Brecht, Wuustwezel, Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek of Brasschaat.
  • De gemiddelde leeftijd van de bandleden bedraagt maximum dertig jaar.

De Kamp Noord-organisatie distilleert een selectie van veertig bands uit de ingezonden kandidaturen. Hoe sneller u zich inschrijft, hoe groter de kans om deel te nemen. Deze veertig bands nemen het tegen elkaar op tijdens vier voorrondes, twee halve finales en één grote finale. Deze momenten vinden plaats in de maanden februari, maart en april. De grote finale zal plaats vinden op 28 april 2017 en maakt deel uit van het project ‘Lokale Helden’. De geselecteerde  bands en de plaats van spelen worden op 20 januari 2017 bekendgemaakt op de website van Kamp Noord.

Wat valt er te winnen? Een royale prijs van €1300, maar ook optredens op lokale festivals en evenementen van clubs. De moeite waard!

Meer info: www.kampnoord.be info@kampnoord.be