Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Heb jij zin in het avontuur van je leven?! Het is weer zover! Hoogstraten organiseert een nieuwe jongerenreis met Za-Kpota. In oktober 2022 start een nieuw traject op, waarbij we samen met jou en 7 andere jongeren toewerken naar een onvergetelijk avontuur, de jongerenreis naar Za-Kpota. Je wordt ondergedompeld in een andere cultuur en krijgt de kans om nieuwe vrienden te maken. 

Al twee keer vlogen Hoogstraatse jongeren naar Benin uit.  De reis is een ideale opportuniteit om onze stedenband te leren kennen, ondergedompeld te worden in een andere cultuur en nieuwe vrienden te maken. Door het voortraject krijg je de kans om op voorhand informatie uit te wisselen over de thema’s waarrond Hoogstraten werkt, zoals klimaatadaptatie, afvalbeleid en de versterking van vrouwen, kinderen en jongeren. Via tal van uitdagingen leer je de andere deelnemende jongeren al beter kennen. Via Whatsapp maak je op voorhand al contact met de andere jongeren van Za-Kpota.”

Wie mag deelnemen?

Om deel te nemen aan dit onvergetelijke avontuur moet je minstens 18 jaar zijn in september 2023. Daarnaast moet je ook in Hoogstraten wonen en wordt er gerekend op een basiskennis Frans. Om de reis goed voor te kunnen bereiden verwachten wij dat je aanwezig bent tijdens het voortraject bestaande uit 7 momenten verspreid over 2022 en 2023. Maar het belangrijkste is dat je heel veel goesting hebt!
Twijfel je nog? Zit je nog met enkele prangende vragen? Of kan je al niet wachten om je in dit avontuur te gooien? Schrijf je dan zeker in voor het infomoment op 2 september.