Zomervertelling Verklapt

RTV en GvA komen met hun zomervertellingen naar Hoogstraten!
Dirk Denoyelle en Kris De Jean - Alles behalve Stand-Up

Iedere dinsdag in juli en augustus presenteren RTV/TVPLUS en Gazet van Antwerpen een boeiende verteller met een straf verhaal op verschillende locaties doorheen de Kempen en Mechelen. Dit jaar strijken ze ook in Hoogstraten neer met Dirk Denoyelle en Kris De Jean!

Op dinsdag 26 juli 2016 om 20u00 kan je in Hoogstraten gratis komen genieten van Dirk Denoyelle en zijn kompaan Kris De Jean. De legendarische cabaretier brengt zijn show ‘Alles behalve stand-up’. Want wat blijkt? Na 25 jaar durft hij het toegeven: het zijn niet woorden maar getallen die hem passioneren. Dirk Denoyelle heeft een niet te stillen fascinatie voor cijfers en vindt ze schromelijk ondergewaardeerd. Hij  heeft iets met het getal, hij is er door geobsedeerd, hij droomt ervan en ziet alleen nog maar cijfers rond zich: 14-18, 9/11, 1492, BTW voeten, spaarrentes, indexsprongen, 6 naamvallen in het Russisch, …                                                

Maar met cijfers wordt niet gelachen, of toch wel?! Kom het zelf ontdekken op 26 juli!

De vertelling gaat bij goed weer door op Den Dijk. Je stoeltje breng je naar goede gewoonte zelf mee! Bij slecht weer wijken we uit naar de Rabboenizaal van Gemeenschapscentrum Hoogstraten!

Praktisch

Dinsdag 26 juli 2016 vanaf 20u00 op Den Dijk (Gelmelstraat nr. 109 – 111 of via de Ganzendries) of in de Rabboenizaal (Lindendreef 37, 2320 Hoogstraten) bij slecht weer. De toegang is gratis!

Meer info vind je op www.verklapt.be, facebook of via 03 340 19 57 en cultuur@hoogstraten.be