Hoeve-producten De Bouwhoeve

Hoogstraatse specialiteiten
IJs De Bouwhoeve
Advocaat De Bouwhoeve

Hoeve-ijs

Het ijs van De Bouwhoeve wordt op een ambachtelijke manier bereid. In grote ketels van 140 liter wordt de verse koemelk aan de kook gebracht tot 85°C. Hier worden alle verdere ingrediënten zoals suiker, eieren, room en melkpoeder aan toegevoegd. Deze basiscompositie wordt 'gerijpt', zodat de smaken beter tot hun recht komen. 
Het assortiment van De Bouwhoeve bestaat ondertussen uit bijna 40 verschillende smaken. Van het klassieke vanille- en mokka-ijs, gaat het naar het meer gewaagde cuberdon-, citroencake of rum-rozijnenijs en verder naar absoluut gedurfde smaken zoals bosbessenmufin-, stroopwafel- of bokkenpoot-ijs.

  • Het hoeve-ijs is te koop bij ijsboerderij De Bouwhoeve - Bouwhoef 2 – 2323

Advocaat

IJsboerderij De Bouwhoeve produceert ook 100% ambachtelijke advocaat met eieren van het eigen bedrijf. Net zoals het ijs is deze ‘eierlikeur’ in verschillende smaken te verkrijgen. Naast de traditionele natuursmaak, maakt De Bouwhoeve ook advocaat van Amaretto, mokka en boerenjongens.

  • Advocaat van De Bouwhoeve is te koop bij Toerisme Hoogstraten. Dit in zowel verschillende smaken als verschillende formaten.