Infrastructuur

Op deze pagina vindt u informatie per locatie alsook al de benodigde info die u nodig heeft om een zaal te reserveren.

Het volledige huishoudelijke reglement en retributiereglement vindt u onderaan de pagina terug.

Vanaf 1 januari 2017 gelden nieuwe, verlaagde, tarieven voor het gebruik van de infrastructuur van het Gemeenschapscentrum! 

Rabboenizaal Spijker

Voor vele inwoners van Hoogstraten roept de Rabboenizaal fijne herinneringen op. Nu de zaal deel uitmaakt van het gemeenschapscentrum gaan we flink aan de slag om op die teneur verder te gaan. Als theaterzaal van het GC zullen veel activiteiten die het stadsbestuur zelf organiseert, hier doorgaan.

Lindendreef 37
2320 Hoogstraten
(Parking en inkom via Antoon de Lalaingstraat, z.n.)

Ontmoetingsruimte

Als gevestigd informatiecentrum proef je meteen de sfeer in de bibliotheek: dit is de uitgelezen plaats om een stimulerende workshop of lezing te geven of om geanimeerd te vergaderen. De naam van de zaal dekt de lading perfect: hier ontmoet je nieuwe inzichten en elkaar. 

Lindendreef 1b
2320 Hoogstraten

Auditorium

Het GC strijkt neer in de ateliers van de Kunstacademie IKO. Het auditorium in de campus Groenewoud komt onder de vleugels van het gemeenschapscentrum. Een boeiende presentatie? Een prikkelende film? Of een blik verruimende lezing? Dan kan je in het auditorium terecht. 

Buizelstraat 11
2320 Hoogstraten

Raadhuis

Het statige Raadhuis biedt je voldoende ruimte om een tentoonstelling te organiseren. Verdeeld over verschillende ruimtes kan er geëxposeerd worden in de charme van het beschermde monument. Daarnaast zijn er diverse ruimtes beschikbaar als vergaderruimtes. Vergaderen in stijl, noemt men dat. 

Gemeenteplein 1
2328 Meerle

Documenten