WAAR JE UITPAS GEBRUIKEN

PARTNERS

UiTPAS werkt met een groot netwerk van partners. Een UiTPASpartner onderschrijft het verhaal van UiTPAS. Dat wil zeggen dat je er punten kan sparen, voordelen kan omwisselen en ook van een korting kan genieten als je daar recht op hebt. Het netwerk van UiTPASpartners breidt voortdurend uit, ook in Hoogstraten en in de regio van UiTPAS Kempen. 

HOOGSTRAATSE PARTNERS

Onderstaande partners of organisatoren werken momenteel met UiTPAS in Hoogstraten. We werken eraan om dit netwerk steeds uit te breiden. We starten in Hoogstraten voorlopig enkel met gemeentelijke organisatoren. We hopen snel ook uit te breiden met niet-gemeentelijke organisatoren zoals sportclubs en socioculturele verenigingen. 

Bibliotheek Hoogstraten

Stedelijk Museum Hoogstraten

Sportdienst Hoogstraten

Recreatiedomein De Mosten

Toeristisch Onthaal

Huis van het Kind Hoogstraten

Buurtwerk

Sportoase Stede Akkers

Lokaal Dienstencentrum Hoogstraten

Gemeenschapscentrum Hoogstraten

BINNENKORT

Volgende partners zullen binnenkort starten als UiTPASpartner. Zodra we hen definitief in het netwerk van partners mogen verwelkomen, laten we je dat weten, onder andere via de nieuwsbrief Vrije Tijd. Schrijf je daar dus zeker voor in!

Jeugd Hoogstraten (vakantie-aanbod)

Academie voor Muziek en Woord Noorderkempen

IKO, Kunstacademie

HET UITPASNETWERK

Verspreid over heel Vlaanderen vind je duizenden UiTPASpartners. Dat wil zeggen dat je overal punten kan sparen! Je kan hier alle UiTPASpartners uit onze eigen regio, UiTPAS Kempen, en heel Vlaanderen ontdekken. 

SCHRIJF JIJ MEE AAN HET UITPASVERHAAL?

Bouw jij met jouw organisatie mee aan het UiTPASnetwerk? Als organisatie kan je gratis aansluiten bij UiTPAS. We bieden je de nodige ondersteuning om van start te gaan en stellen de nodige hard- en software ter beschikking. Door aan te sluiten spreek je heel duidelijk jouw maatschappelijk engagementuit samen met meer dan 2200 andere organisatoren. 

Als UiTPASpartner moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je geeft al je activiteiten van jouw organisatie in via de UiTdatabank.
  • Bezoekers moeten UiTPASpunten kunnen sparen op iedere UiTPASactiviteit. 
  • Rechthebbenden moeten op iedere activiteit kunnen deelnemen aan kansentarief. Hierbij wordt gewerkt met een solidaire kostendeling: 20% zelf wordt door de deelnemer betaald, 40% krijg je terugbetaald door de lokale overheid en de overige 40% is jouw solidaire bijdrage in het UiTPASverhaal. 

Daarnaast kan je als organisatie steeds een leuk extraatje aanbieden in de vorm van een fijn omruilvoordeel. Hiertoe ben je echter niet verplicht. 

Momenteel (juni 2021 nvdr.) starten we met uitsluitend gemeentelijk aanbod. Heb je echter interesse om ook mee in het UiTPASverhaal te stappen, geef ons dan alvast een seintje via cultuur@hoogstraten.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te kijken hoe en wanneer een aansluiting mogelijk is.