Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Begeleiden, ontzorgen en hulp bij het aanvragen van premies.

BENOregio Kempen is een initiatief van Campina Energie en gaat uit van een kwalitatieve volume-aankoop met volledige begeleiding en ontzorging van de klant. Ze focussen in het begin op het plaatsen van spouwmuurisolatie en hoogrendementsbeglazing. Een betrouwbare, lokale aannemer zorgt voor een vrijblijvende offerte. De benovatiecoaches kijken met de offerte met je na. Als je dan beslist om de ingreep uit te voeren, zorgt de aannemer voor een piekfijne uitvoering van de werken. Campina Energie begeleid je van A tot Z, ook bij de aanvraag van premies. Wil je iets anders dan je spouwmuur isoleren of je glas vervangen? Dat kan uiteraard ook. Zo wil Campina Energie van de Kempen een BENOvatie-regio maken, een echte BENOregio Kempen dus!
 
Bij interesse komt een Benovatiecoach bij je langs. Na een bezoek van een dik uur krijg je een volledig BENOvatieadvies met een berekening van het energieverbruik van jouw woning. Zo weet je: welke investering is aangeraden? Hoeveel kost het mij? Hoe snel verdien ik het terug?
 
Heb je interesse in een BENOvatieadvies, meld je dan zeker aan op www.benoregiokempen.be een van de Benovatiecoaches neemt spoedig contact met je op.