Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Het Pandschap renoveert en verhuurt uw leegstaande woning

 

Heeft u een leegstaand pand of een woning die momenteel ongeschikt is voor verhuur? Het Pandschap wil u graag helpen om die woning te renoveren en te verhuren. Het Pandschap is een sociale onderneming die uw leegstaand pand renoveert en omtovert tot een kwaliteitsvolle en betaalbare sociale huurwoning. Sinds kort zijn ze ook actief in onze gemeente.

Wat met een leegstaande woning die niets opbrengt?

Bezit u een leegstaand pand, maar is verhuren in de huidige toestand geen optie? Lopen de renovatiekosten hoog op en schrikt de complexiteit van zo’n renovatie u af? U bent niet de enige. In Vlaanderen staan duizenden woningen structureel leeg. Het brengt de eigenaars niets op. Erger nog: ze riskeren op termijn hoge boetes!

Zou het niet mooi zijn als u die leegstaande woning kon verhuren? Of beter nog: sociaal verhuren. Voor veel alleenstaanden en gezinnen wordt het steeds moeilijker om nog een betaalbare huurwoning te vinden. Het Pandschap zorgt voor een win-winsituatie: ze renoveren uw leegstaande woning en helpen u daarna met de verhuur via een sociaal verhuurkantoor.

Van opfriswerk tot totaalrenovatie: alles tot in de puntjes geregeld

Zijn kleine opfrissingswerken voldoende of is een totaalrenovatie aan de orde? Geef het renovatieproces van uw pand volledig uit handen. Het Pandschap plant de renovatie, stelt de aannemers aan, vraagt alle mogelijke premies aan en stemt af met het sociaal verhuurkantoor. Beschikt u niet over de financiële middelen om zo’n renovatie te bekostigen? Het Pandschap helpt u mee zoeken naar de nodige financiering. 

Als u uw pand via een sociaal verhuurkantoor verhuurt, heeft u recht op hogere renovatiepremies en een korting op de roerende voorheffing. Bovendien mag u zeker zijn van de verhuur van uw gerenoveerde woning. Wanneer uw huurder zijn maandhuur niet betaalt, zorgt het sociaal verhuurkantoor ervoor dat u toch de huur ontvangt.

23 woningen en appartementen succesvol gerenoveerd en verhuurd

Het Pandschap past deze unieke formule al jarenlang succesvol toe in Gent. Vanwege het grote succes breiden ze dit project nu ook uit naar de provincie Antwerpen. Heeft u een leegstaande of te renoveren woning en weet u niet waar te beginnen? Contacteer Het Pandschap voor een vrijblijvende screening van uw pand.

 

Meer weten?

Het Pandschap Antwerpen

www.pandschap.be

Tel: +32 (0)479 78 28 00

Mail: info@pandschapantwerpen.be