Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Naast een spaar- en voordelenkaart is de UiTPAS ook een kortingskaart voor de activiteiten van 'Vakantie in Hoogstraten. Bepaalde groepen rechthebbenden komen in aanmerking voor een UiTPAS met kansenstatuut. Dit kansenstatuut houdt in dat je 80% korting geniet bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten.

EEN KORTINGSKAART VOOR RECHTHEBBENDEN

Indien je in aanmerking komt voor een UiTPAS met kansenstatuut kan je die verkrijgen bij de balie van sociale dienst of het toeristisch onthaal. Je brengt je eID mee en een bewijs waaruit blijkt dat je inderdaad recht hebt op het kansenstatuut. 

Jaarlijks worden de UiTPASsen met kansenstatuut gecontroleerd om te kijken of het statuut nog geldig is. 

Vanaf dit najaar zal het jeugdaanbod (kampen, speelpleinen, daguitstappen) ook deel van het UiTPAS-aanbod worden. Dat wil zeggen dat je met een geldige UiTPAS mét kansentarief ook kan genieten van 80% korting voor het jeugdaanbod. 

  • personen die recht hebben op Verhoogde Tegemoetkoming.
  • Kinderen en jongeren die verblijven in een instelling van Bijzondere Jeugdzorg op het grondgebied van de betrokken gemeenten.
  • Mensen met een schuldoverlast die gekend zijn bij het OCMW.
  • Personen die verblijven in een LOI of FOI of opvancentrum voor asielzoekers op het grondgebied van de betrokken gemeenten.
  • Gezinnen met kinderen met een dossier bij OCMW en die gezinsbegeleiding krijgen of gezinnen met kinderen vanuit OCMW die zijn toegeleid naar gezinsbegeleiding.
  1. Maak een UiTPAS aan voor ieder gezinslid. . Lees hier waar je jouw UiTPAS kan laten aanmaken.
  2. Log in met jouw gezinsaccount voor Ticketgang 
  3. Ga naar 'Gezin' en selecteer het gezinslid waarvoor je een UiTPAS wil toevoegen en klik op 'Wijzig'
  4. Je kan nu het UiTPAS-nummer van het gezinslid toevoegen in het daarvoor bestemde veld: 'Uitpas'. Het UiTPAS-nummer bestaat uit 13 cijfers en vind je terug op de achterzijde van de UiTPAS. 
  5. Klik onderaan op 'Opslaan'. 
  6. De UiTPAS werd nu gekoppeld aan het gezinslid. Indien het een UiTPAS met geldig kansentarief betreft, zal bij een volgende reservatie meteen het kortingstarief toegekend worden. 
  7. Genieten van het ruime jeugdaanbod!