Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Een goede samenwerking tussen zorgverleners kan de drempel naar hulpverlening voor heel wat mensen verlagen. Daarnaast werkt een gerichte aanmelding efficient.

Daarom kan jij, als professionele zorgverlener en doorverwijzer, door het invullen van dit online formulier een inwoner van Hoogstraten aanmelden bij het welzijnsknooppunt stad Hoogstraten.

Het welzijnsknooppunt behandelt de aanmelding. Als de zorgverleningsdiensten van de stad Hoogstraten zelf geen oplossing vinden voor het aangereikt probleem, zal er worden doorverwezen naar meer gespecialiseerde hulp.

Hoe werkt het?

  • Je bespreekt met je cliënt dat je een aanmelding gaat doen;
  • Je vult onderstaand online aanmeldingsformulier in en verduidelijkt de zorgvraag;
  • Een medewerker van het welzijnsknooppunt neemt binnen de 3 werkdagen telefonisch contact op met de cliënt.  Als we jouw cliënt na 3 pogingen niet kunnen bereiken, contacteren we jou via mail om je hierover te informeren.

____________________________________________________

De aangemelde persoon is op de hoogte van deze aanmelding en gaat akkoord met de informatieoverdracht aan het welzijnsknooppunt.
Gegevens van de persoon die wordt aangemeld
Straat, huisnummer en gemeente
Als dit telefoonnummer van iemand anders is dan de persoon die wordt aangemeld, geef hier aan over wie het gaat (bv. ouder, zus, broer, dokter,...).
Aanmelding
Jouw gegevens als professionele aanmelder
Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.