Parkeren groenten & bloemen

Hoogstraten in groenten & bloemen
Leg uw parkeerschijf

Ondanks de vele bezoekers die tijdens dit weekend in Hoogstraten worden verwacht, vormt parkeren geen probleem. Naast de vaste parkeerplaatsen worden er op zaterdag 14 & zondag 15 september enkele extra parkeerterreinen geopend. Al deze terreinen zijn aangeduid met extra bewegwijzering. U kunt op deze parkings gratis parkeren. Let wel: de parkings zijn niet bewaakt; de organisatie is bijgevolg niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of schade.
Parkeren in het centrum is op zondag NIET MOGELIJK. De Vrijheid wordt volledig verkeersvrij gemaakt van 9 tot 20 uur.

  • PARKINGS

PARKING LEEMSTRAAT/KOOLHOF > toegankelijk op zaterdag én zondag
Het verkeer vanuit de richting van Meerle kan parkeren op het daarvoor speciaal ingerichte weiland in de Leemstraat/Koolhof. Van hieruit bereikt u verder via de Leemstraat & de Gustaaf Segersstraat (ca. 300 m) vlot het centrum van Hoogstraten.
Parkeren kan tussen 9 en 22 uur.

PARKING HVV (Voetbal Hoogstraten) - KATELIJNESTRAAT > enkel toegankelijk op zondag 15 september
Het verkeer vanuit Loenhout & Rijkevorsel wordt aangeraden om te parkeren op de parking van HVV, de parking van de voetbalterreinen in de Katelijnestraat. De doorsteek (ca. 500 m) langs de voetbalterreinen, de Burgemeester Van Aperenstraat & Gravin Elisabethlaan brengt u naar het centrum van Hoogstraten.

PARKING 'DE STER' - LINDENDREEF > toegankelijk op zaterdag én zondag
Het verkeer dat vanuit de richting van Turnhout, Merksplas en Wortel komt, vindt al snel een parkeerplaats op de parking van De Ster in de Lindendreef. U bereikt het centrum van Hoogstraten door eenvoudigweg de Lindendreef verder uit te lopen (ca. 800 m).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VVV Hoogstraten en het stadsbestuur wensen de organisaties die hun parking gratis ter beschikking stellen uitdrukkelijk te bedanken.

Op zaterdag 14 september en maandag 16 september kunt u uiteraard wel parkeren in het centrum. Zowel de Vrijheid als de zijstraten hiervan bieden heel wat parkeermogelijkheden (LEG UW PARKEERSCHIJF!!). Verder zijn er de ruime parkings in de Jan Van Cuyckstraat en in de Dokter Versmissenstraat.