Gratis fietsparking

Hoogstraten in groenten & bloemen
Bord fietsparking

MAAK HET U GEMAKKELIJK: KOM MET DE FIETS!
Eigenlijk hoeft het geen betoog meer: de fiets heeft enkel voordelen! U verkleint uw persoonlijke ecologische voetafdruk, u bent sportief en gezond bezig, u hebt nergens parkeerproblemen én is het is bovendien ontzettend gezellig om er met familie en vrienden al fietsend op uit te trekken.

Ook het stadsbestuur van Hoogstraten promoot maar al te graag het gebruik van de fiets. Als u met de fiets komt, kunt u uw fiets stallen in de gratis bewaakte** fietsparking.
De parking bevindt zich midden in het centrum, vooraan in de Gravin Elisabethlaan. Tussen 10 en 21 uur kunt u hier gratis en met een gerust hart uw fiets achterlaten.

Bovendien wordt, iedereen die met de fiets Hoogstraten in groenten & bloemen bezoekt, beloond! Om de verbrande calorieën te compenseren en om met opgeladen batterijen Hoogstraten in groenten & bloemen te bezoeken, is er voor elke fietseigenaar een lekkere, gezonde snack.

Voor elektrische fietsen wordt er een oplaadpunt voorzien. Dus ook als u verder weg woont, heeft u nog weinig redenen om niet met de fiets te komen.

** Let wel: De fietsparking is er enkel op zondag 17 september en ze wordt bewaakt tussen 10 en 17 uur
De plaatsen zijn beperkt: vol = vol. Leg uiteraard uw fiets op slot, het stadsbestuur is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke diefstallen, beschadigingen of ongevallen.