Kandidaatstelling jobstudent De Mosten 2020

Heb je zin om als jobstudent te komen werken bij De Mosten? Super, dan ben je hier aan het juiste adres.
Je kan je kandidaatstellen tot 13 maart 2020.

Gelieve dit formulier in te vullen en de gevraagde bijlagen door te sturen.

Bij vragen of opmerkingen kan je steeds terecht bij jobstudent@hoogstraten.be

Algemene vereiste:

  • 18 jaar oud zijn of worden in 2020.

Vereiste(n) per functie:

  1. Redder: je hebt het diploma Hoger Redder behaald en kan een bewijs laten zien dat je het voorbije jaar de verplichte bijscholing hebt gevolgd.
  2. EHBO-medewerker: bij voorkeur studenten die een medische studierichting (verpleegkunde, geneeskunde,...) volgen of houder zijn van een EHBO-bevret, uitgereikt door het Vlaamse Rode Kruis.
  3. Onderhoudsmedewerker: hiervoor is geen specifieke opleiding nodig.
  4. Inkom (kassa): voor deze job moet je minstens één jaar gewerkt hebben als jobstudent bij De Mosten.
Persoonlijke gegevens
Voor welke functie wil je solliciteren? Let op: je kan enkel solliciteren als inkommedewerker als je al één jaar werkervaring hebt bij De Mosten.
Aan welke school studeer je en wat is je studierichting?
00.00.00-000.00
Beschikbaarheid
Wanneer ben je beschikbaar om te komen werken? Je zal zien dat in mei, juni en september niet alle dagen van de week beschikbaar zijn. In juli en augustus zijn alle dagen van de week mogelijk.
Een gedetailleerder werkschema volgt wanneer je aangenomen bent. De dagen dat je nu ingeeft, zijn indicaties, en nog niet bindend.
Een gedetailleerder werkschema volgt wanneer je aangenomen bent. De dagen dat je nu ingeeft, zijn indicaties, en nog niet bindend.
Voeg, als je hierover beschikt, de volgende bijlagen toe: reddersdiploma/attest jaarlijkse bijscholing, EHBO-attest. Het is verplicht om het attest van je werkgever (student @ work - 50 days) toe te voegen. Als je je registreert en aanmeldt op de website van www.studentatwork.be kan je dit verkrijgen.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx xls xlsx.
Waarom zou je deze studentenjob graag willen doen?
Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.