Interactieve stadsspelen

iChallenge
Operation Freddy Hoogstraten

Zoekt u naar een originele en spannende groepsactiviteit waarbij u Hoogstraten beter leert kennen? Dan bent u met één van de stadsspelen van iChallenge aan het juiste adres!

iChallenge is sinds 2008 gespecialiseerd in het organiseren van interactieve Location Based Citygames voor bedrijven en particulieren in België en in het buitenland. Sinds 2016 is ook Hoogstraten via supergrappige of ultra-spannende citygames te ontdekken.

Voor een actieve teambuildingsactiviteit of een spannende vriendenuitstap dompelt u zich onder in een actief achtervolgings- of codecrackersspel.

Voor wie de stad - met haar wereldberoemde aardbeien, haar geschiedenis, haar rijkdommen en haar wondermooie locaties - liever op een ludieke, amusante en iets rustigere manier ontdekt, is Operation Freddy dé ideale stadstour.

Wenst u naast de stad ook uw eigen team beter te leren kennen? Dan kan u opteren voor een deels of volledig gepersonaliseerd spel dat volledig op uw maat ontwikkeld wordt.

Kortom, iChallenge biedt heel wat mogelijkheden om de uitdaging aan te gaan en Hoogstraten op een originele manier te (her)ontdekken. Klik hier en bekijk de verschillende spelen. 

Meer weten? Contacteer iChallenge via onderstaande gegevens:

www.ichallenge.be | info@ichallenge.be | 0032 478 07 66 79