Ontwerpersteam

Hoogstraten in groenten & bloemen
Ontwerpersteam Hoogstraten in groenten & bloemen

Wie is wie?

TOM DE HOUWER
Tom is sinds 2012 de grote bezieler van Hoogstraten in groenten & bloemen. Als vaste ontwerper zet hij ook dit jaar weer zijn missie verder en stuurt hij een team van topontwerpers aan. Tom is grafisch ontwerper van opleiding, maar zocht een creatieve uitdrukkingsvorm waarin hij zijn enthousiasme nog beter kwijt kon. Deze vond hij in de bloemensierkunst. Hoogstraten in groenten & bloemen gaf hem van in het begin een fantastisch gevoel: de combinatie van het creatieve, de geur van bloemen en het contact met mensen is voor hem een inspirerende mix die magische momenten creëert.
Tom is bekend in binnen- én buitenland. Zo werkte hij al in Italië, Engeland, China en Frankrijk. Maar de aanvragen komen van Dubai, US, Mexico, Taiwan….. 

TANIA HUYGHE
Tania is een zelfstandig floriste sinds 2006. Ze combineert haar bloemenatelier met een freelance job als floriste in voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen. Daarnaast heeft ze het voorrecht gehad om de afgelopen jaren te mogen deelnemen aan events die haar een boost gaven op artistiek vlak. Onder andere Hoogstraten in groenten & bloemen heeft een stempel gedrukt op haar florale carrière. 2018 is een kanteljaar waarin zich nieuwe deuren, projecten en uitdagingen aanmelden. In augustus ging Tania voor de tweede keer naar India. Hier inspireert zij haar collega-floristen met workshops en demo’s. Met haar creaties wenst ze een positieve boodschap van troost, liefde, vriendschap, genegenheid en waardering te brengen.

JAN DE RIDDER
Op het ouderlijke landbouwbedrijf leert Jan de liefde voor de natuur ontdekken. Samen met zijn vrouw Anja baat hij een bloeiende zaak uit in het Limburgse Lanaken. Maar ook voor grotere opdrachten en uitdagingen in binnen- en buitenland schrikt Jan niet terug. Zo realiseerde hij al meerdere keren als vast Fleur Creatief medewerker een groots project tijdens Fleuramour in Alden Biesen, decoreerde hij een kunstgalerij in Oostenrijk en ontwikkelde hij projecten in China … Regelmatig is Jan ook te zien op TV-Limburg waar hij de kijkers meeneemt in zijn bloemenwereld en ze stap voor stap uitlegt hoe u de mooiste bloemencreaties op een eenvoudige manier kan realiseren