Word vrijwilliger bij Hoogstraten in groenten & bloemen

Vrijwilligers Hoogstraten in groenten & bloemen

Houdt u ook van  bloemschikken? En wil u ook graag een handje toesteken bij de realisatie van dit enorme evenement? Heel graag! De organisatie is steeds op zoek naar creatief talent. Iedereen is welkom, met of zonder bloemschikervaring, jong of oud, man of vrouw.
Geef uw naam op bij Toerisme Hoogstraten en word deel van de Hoogstraten-in-groenten-en-bloemen-familie.

Hebt u ook gedurende de rest van het jaar nog een gaatje vrij in uw agenda? En zet u zich graag in voor anderen? Dan zijn er nog heel wat andere initiatieven waar u als vrijwilliger van goudwaarde bent. OCMW & stadsbestuur Hoogstraten en hun partners tellen immers vele werkingen waar vrijwilligers actief zijn. Deze taken en functies zijn heel divers, zowel qua inhoud als qua doelgroep. Op dit moment zijn er nog vrijwilligers nodig voor het woonzorgcentrum, De Speelbabbel, Praatpunt, Digidak, in de buitenschoolse kinderopvang, VVV Hoogstraten, … Ongetwijfeld zit er iets voor u tussen.

U wil zich inzetten als vrijwilliger, maar weet niet welke mogelijkheden er allemaal zijn? Of u heeft een andere vraag over vrijwilligerswerk? Het vrijwilligersloket is het aanspreekpunt voor iedereen en voor al uw vragen.

Vrijwilligersloket | vrijwilligers@hoogstraten.be | 03 340 19 59