Cafetaria1

Iedereen is welkom in onze cafetaria. Het is een ontmoetingsruimte om rustig te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en een babbeltje te slaan. Het hele gebouw is rookvrij en (huis)dieren zijn niet toegelaten, uitgezonderd de geselecteerde snoezels van het woonzorgcentrum.

Toog

Aan de toog kan je een drankje of hapje bestellen. Er is bediening aan de toog door vrijwilligers. Kom je met een groep groter dan 8 personen en ben je graag zeker van een zitplaats? Reserveer dan vooraf. Je kan dan meteen onze heerlijk koffie met taart bestellen.

Ontspanning

In de cafetaria kunnen bezoekers volgend aanbod vrij gebruiken:

Leestafel

Op de leestafel liggen elke dag drie verschillende kranten: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad en de Standaard, een reeks tijdschriften, stripverhalen en boeken. Er kan niets geleend of meegenomen worden.

Spellenkast

Neem uit de spellenkast gerust een spel kaarten, pitjesbak of gezelschapsspel om ter plaatse te spelen en leg het na afloop ook terug op zijn plek.

Radio, tv, piano

Er is in de cafetaria gedempte muziek te horen en op aangekondigde momenten speelt ook de tv, al dan niet met ondertiteling. De piano mag je bespelen als dat andere bezoekers niet stoort.

Kinderhoek

Kleine kinderen hoeven zich niet te vervelen. Bij een lage tafel op hun maat vinden ze speelgoed en tekengerief. Aan de begeleidende volwassenen vragen we om in de buurt te blijven, een oogje in het zeil te houden en te helpen met opruimen.

Tentoonstelling

In het dienstencentrum is er met tussenpozen een kleinschalige tentoonstelling te zien zijn met stukken uit kunst-, heemkunde- en hobbycollecties, curiosa en werk van (amateur)kunstenaars.