Stekelbees - FERM kinderopvang

Hoogstraten

Wat doet FERM kinderopvang - Stekelbees?

FERM kinderopvang organiseert buitenschoolse kinderopvang in Hoogstraten. Tijdens het schooljaar organiseren we voor- en naschoolse opvang, en opvang op woensdagnamiddag. Tijdens de schoolvakanties zijn we de ganse dag open om er een fijne vakantie van te maken met de kinderen. Uitgezonderd tussen Kerst en nieuwjaar, en de laatste twee weken van het bouwverlof.

Regeling paas- en zomervakantie

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen bij ons komen spelen. Er zijn dan twee locaties open, nl. in Hoogstraten en in Minderhout. In Minderhout is de werking dan vooral gericht op kleuters en leerlingen van het 1ste leerjaar. De 'oudere kinderen' kunnen terecht in Hoogstraten of in de zomer op het speelplein.

We zijn heel de paasvakantie open, in de zomervakantie zijn we gesloten van 20 juli tot en met 31 juli.

Voor wie en waar?

Karel Boomstraat 44 - Hoogstraten
Kleuters + 1e leerjaar
opvang: 7:00 - 18:30 uur
(in de zomervakantie kunnen oudere kinderen terecht op het speelplein)

Schoolstraat 10 - Minderhout
Kleuters + 1e leerjaar
opvang: 7:00 - 18:30 uur

Hoe annuleren?

Meer info in verband met het annuleren van de opvangdagen kan u terugvinden in onze handleiding. Dit zal tijdig verschijnen op de website https://www.samenferm.be/diensten/kinderopvang

Klik op 'ik zoek kinderopvang'. Vul 'Hoogstraten' in en laat de site zoeken. U zoekt IBO Hoogstraten. Vervolgens klikt u op het vergrootglas dat naast IBO Hoogstraten staat. 

Wanneer u de info die u zoekt niet kan terugvinden mag u steeds contact opnemen met stekelbees via onderstaande contact gegevens.

Ferm kinderopvang (hoofdlocatie en bureau)
Karel Boomstraat 44
2320 Hoogstraten
03 314 68 00
e-mail: bko.hoogstraten@samenferm.be

Inschrijven bij Ferm Hoogstraten?