2de graad

Ik ben meester Dieter (Van Bavel), papa van twee zoontjes. Sinds 2010 ben ik aan het werk op de "warmste school". Ik ben de meester van de 2de graad. (3de en 4de leerjaar). Wij zitten heel de dag samen in één klaslokaal. De leerstof van het vak wiskunde krijgen de kinderen apart per leerjaar. De andere vakken zijn voor heel de 2de graad hetzelfde. De kinderen krijgen de leerinhouden verspreid over twee jaar zodat alle doelen van het 3de en 4de leerjaar aan bod komen. De banken kunnen heel gemakkelijk verplaatst worden zodat de klas in twee gesplitst kan worden. In onze klas staan zelfs drie borden, waaronder een groot digibord. We proberen er steeds een gezellige en leuke bende van te maken.

Ik ben juf Alicia, mama van 2 zoontjes en ik woon in Oostmalle. 
Sinds 2019 ben ik werkzaam in ’t Dreefke.
Op woensdag kan je me vinden in de 2de graad. 
Waar ik de leerlingen onder mijn vleugels neem bij het ontdekken van de verschillende aspecten van taal, wiskunde en wereldoriëntatie.  
Op dinsdag en donderdag ontdubbel ik de leerlingen van de 2de graad tijdens de les wiskunde zodat we nog meer kunnen inspelen op de individuele noden en groeikansen van de leerlingen. 
Op deze dagen geef ik ook zorg aan de 1ste graad en de 2de graad.
Daarnaast geef ik aan de leerlingen van het 5de leerjaar Frans en op vrijdag muzische vorming aan de leerlingen van de 3de graad. 
Nous en faisons une année fantastique!
 

Fotoalbum