Georganiseerd door
Stad Hoogstraten

Thema
Keten
Duur
Inhoud project
In 2018 zijn er drie 'doe- en denkavonden' ingericht voor alle geïnteresseerde stakeholders; gaande van land- en tuinbouwers, producenten, handelaars, horecazaken, diverse verenigingen, organisaties en diensten, tot diëtisten toe. Hier is al heel wat werk verricht:
- Er is nagedacht wat er binnen een voedselstrategie allemaal aan bod kan komen.
- Er zijn goede voorbeelden aan elkaar voorgesteld.
- Er zijn thema's of pijlers vastgelegd en omschreven. Zo zijn de uitgangspunten duidelijk voor iedereen.
- Er is een leuke naam en slogan gekozen: 'OogstStraten', van Wortel tot Meer.
- Er is geproefd van al het lekkers dat Hoogstraten te bieden heeft.
Ieder die zich betrokken voelt en mee wil werken is welkom op onze doe- en denkavonden. Je hoeft geen speciale voorkennis te hebben. Je kan op elk moment instappen en aansluiten, en bekijken waar voor jou kansen liggen om mee te werken of samen te werken.
Op maandag 18 februari 2019 heeft stad Hoogstraten in het proeflokaal van Sterkstokers Distilleries 'OogstStraten' voorgesteld.
Na het officiële gedeelte volgde een nieuwe doe- en denkavond.
Hieronder krijgt u een impressie.