Repair Café Hoogstraten

Weggooien? Mooi niet!

Het café en het samen komen zetten we in tijden van Corona even op stop. Maar het repareren gaat door! Heb je een dringende reparatie? Stuur een mailtje naar deswartkarel@gmail.com met je vraag. Vermeld daarbij wat je wil laten repareren en je telefoon of gsm nummer. Een vrijwillige reparateur neemt dan contact met je op. We hopen dat het Repair Café in september wel gewoon weer kan doorgaan.  

 

Wat doet u met een stoel met een kapotte poot?
Met een broodrooster die het niet meer doet?
Met een broek met een gaatje op de knie?
Met je favoriete ketting waarvan de sluiting stuk is?

Weggooien? Mooi niet!
Repareer ze in het Repair Café.

Het Repair Café in Hoogstraten is gratis en iedereen is er welkom. Bezoekers kunnen elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Dit gaat van kleding tot elektrische apparaten, meubels en zelfs fietsen en computers. 

De vrijwilligers van het Repair Café geven u een eerlijk advies of een herstelling nog mogelijk en zinvol is. Ze leggen uit hoe de herstelling moet gebeuren, helpen hierbij en vertellen of wisselstukken nodig zijn voor de reparatie. Indien u niet handig bent, kan u uiteraard ook gewoon kennis maken met de reparateurs en de andere bezoekers terwijl uw toestel gemaakt wordt. Gereedschap en herstelmateriaal staan ter beschikking.

Het Repair Café verkleint de afvalberg, is goed voor uw potemonnee en u ontmoet er mensen uit de buurt.

Foto's Repair Café Hoogstraten