Sportlaureatenviering

Sportlaureatenviering 27 februari 2021

Sportieve prestaties die geleverd zijn tussen 1 januari en 31 december 2020 kunnen in aanmerking komen voor huldiging op de sportlaureatenviering van 27 februari 2021. Iedereen die in aanmerking komt volgens het reglement wordt gehuldigd en ontvangt een kleine attentie. Bovendien kunnen er ook kandidaturen ingediend worden voor de titel van sportman, sportvrouw, sporttiener, sportploeg, sportvereniging en sportverdienste van Hoogstraten van 2020. 

Gezien de huidige omstandigheden is het op dit moment onduidelijk op welke manier de sportlaureaten 2020 gehuldigd mogen worden. We willen de mooie sportieve prestaties die geleverd zijn in 2020 niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom vragen we alle verenigingen en inwoners om kandidaturen in te dienen zodat we in januari 2021 kunnen bekijken op welke gepaste, Corona - veilige manier we de kampioenen 2020 in de kijker kunnen zetten. 

Klik hieronder voor het reglement en de invulformulieren om kandidaturen in te dienen. Opgelet! Formulieren moeten vóór 1 januari 2021 binnen zijn op de sportdienst. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt! 

Indienen kanditaturen huldiging voor 1 januari 2021

Indienen kandidaturen titels voor 1 januari 2021

Reglement sportlaureatenviering

Blijf op de hoogte of vier mee!

Gezien de preventie maatregelen voor Covid-19 wordt nog bekeken op welke manier de sportlaureaten 2020 in de periode rond 27 februari 2021 in de kijker gezet kunnen worden. De kandidaten en sportverenigingen worden hiervan verwittigd. Wil u graag op de hoogte blijven hiervan, gelieve dit dan te laten weten via mail naar sport@hoogstraten.be