Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Broed jij momenteel op een idee voor een nieuwe zaak? Of wil je gewoon even van gedachten wisselen hierover?

Ben je recent gestart met een eigen zaak, maar heb je toch nog vragen of nood aan begeleiding? Zijn de administratieve vereisten voor je zaak onduidelijk?

Maak dan een afspraak met de dienst economie. Zij kunnen dan samen met jou bekijken welke ondersteuning best past. Hiervoor kunnen zij rekenen op de diensten van Voka Mechelen-Kempen en Unizo provincie Antwerpen. Sinds kort biedt zij starters ook een ondersteuning in de vorm van een starterspakket aan. 

Het Starterspakket is een kant-en-klaar digitaal pakket, zorgvuldig samengesteld door professionals uit de meest uiteenlopende sectoren. Het bevat meer dan 65 juridisch correcte en geactualiseerde documenten, formulieren, formaliteiten, sjablonen en handleidingen om onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Daarnaast kan er ook kosteloos beroep gedaan worden op een uitgebreid dienstenaanbod. Dit bestaat o.a. uit begeleiding en advisering door doorwinterde experten uit Vlaanderen, coaching, psychologische bijstand en 24/24 online ondersteuning. Zo kom je als nieuwe ondernemer nooit meer voor verrassingen te staan.

Voorwaarde: u bent inwoner van Hoogstraten of uw recent opgerichte zaak heeft haar maatschappelijke zetel in Hoogstraten.

Vul hier je gegevens in en wij maken een afspraak.

Vraag een gesprek aan