Stratenloop

35ste stratenloop Hoogstraten vanuit uw kot - Woensdag 10 juni 2020

Gezien de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is het op 10 juni 2020 jammer genoeg nog niet aan de orde om met 1.000 lopers aan de start van een loopwedstrijd of jogging te gaan staan. Sportdienst en Sportraad Hoogstraten willen echter de 35ste editie niet annuleren, maar op een alternatieve manier organiseren die in Coronatijden wel haalbaar is en we trachten er ook nog een feestelijk tintje aan te geven. 

Loop op 10 juni 2020 minstens 5 kilometer vanuit uw kot! Zoek een mooie route bij jouw in de buurt, houd je aan de geldende maatregelen ter preventie van de verspreiding van het Coronavirus en geniet er van om in beweging te zijn. 

Van de 35ste editie willen we toch een feestelijke editie maken door een aantal prijzen te verloten onder de deelnemers (opgelet: prijzen dienen opgehaald te worden in Hoogstraten, worden niet verstuurd):
- 35 waardebonnen van Hoogstraten ter waarde van € 20
- 35 goodiebags van onze trouwe sponsors

Wil je in aanmerking komen voor een prijs, schrijf je dan in via het webformulier in het menu hieronder (bij inschrijven) en registreer je loop via Strava (website en mobiele applicatie waarmee sportprestaties geregistreerd kunnen worden). Kom via Strava in contact met andere deelnemers door lid te worden van de club "Stratenloop Hoogstraten". Zo kan je ook elkaars prestaties zien en het groepsgevoel van de stratenloop ervaren. Veel plezier en succes!

De stratenloop wordt georganiseerd met dank aan onze sponsors: Desta, Gevelstenen en kleiklinkersCoöperatie Hoogstraten, Sportcity Merksplas, Versmissen Janssens & Partners, bank en verzekeringenSpranco-matic, alles over water weten ...  en Toyo Tires.

De inschrijvingen zijn afgesloten. Enkel door hier in te schrijven kon je kans maken op één van de prijzen (1 inschrijving per persoon). Let wel op ... je zal bij winst moeten aantonen door registratie op Strava dat je op woensdag 10 juni minstens 5 km vanuit je kot hebt gelopen.

Gratis

Onder de deelnemers worden 70 prijzen verloot:
- 35 waardebonnen van Hoogstraten ter waarde van € 20
- 35 goodiebags van onze trouwe sponsors

Prijzen dienen opgehaald te worden in Hoogstraten en worden niet verstuurd. 

Met dank aan onze trouwe sponsors:
- Desta 
- Coöperatie Hoogstraten
- Sportcity
- Spranco-Matic
- Toyo Tires
- Versmissen, Janssens & Partners 

Volgende personen winnen een cadeaubon van Hoogstraten van € 20:
Beyens Dorien, Bruurs Jolien, Coninx Carl, Dedeystere Femke, Dictus Kitty, Dierckx Jana, Hagenaers Zoë, Hendrickx Jan, Hens Kato, Jansen Sam, Jespers Floor, Koyen NIels, Lemmens Tesse, Mertens Ruben, Nouws Jan, Oomen Eddy, Pluijm Lian, Raats Hans, Snoeijs Sander, Sprangers Tinne, Van Bergen Liesbeth, Van Den Heuvel Hilde, Van Gastel Elien, Van Gastel Saar, Van Ham Ellen, Van Huffel Nele, Van Looveren Karine, Van Looveren Deborah en Vriens Winny
Bij 5 winnaars is het nog wachten op de controle van de registratie ...

Volgende personen winnen een goodiebag van de trouwe sponsors van stratenloop Hoogstraten:
Adams Seppe, Adams Heleen, Bevers Wout, Ceusters Kevin, Christianen Lars, Cuypers Bob, Desmedt Piet, Fockaert Kobe, Geypen Hans, Gommers Patrick, Goossens Jolan, Hermans Axl, Herygers Mathias, Herygers Hilde, Janssens Sylvia, Kil Ellen, Lauryssen Lenthe, Martens Jens, Moelans Els, Rombouts Bent, Rombouts Michiel, Sprangers Marthe, Stes Ann, Van Accom Dieuwke, Van Aperen Anne, Van Den Broek Inge, Van Den Kieboom Ans, Van Doninck Wim, Verheyen Thomas, Verhoeven NIck en Wittenberg Marion.
Hier wachten we nog op de controle van de registratie voor 4 winnaars ...

Proficiat aan alle winnaars en deelnemers!