Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Suppoosten, een onmisbaar deel van het GC

De werking van het Gemeenschapscentrum is slechts mogelijk door de inzet van onze fantastische vrijwilligers. Daarom zoeken we voortdurend mensen om ons suppoostenteam te versterken. 

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en samen met ons te werken aan het boeiende traject van het Gemeenschapscentrum? Ben je bereid om je gedurende een theaterseizoen in te zetten aan de balie, achter de toog of in de zaal? Heb je zin om daarbij dan meteen de kans te hebben een gratis voorstelling mee te pikken? Dan is een rol als suppoost misschien wel weggelegd voor jou! 

Als suppoost of zaaltoezichter ben jij het uithangbord van het Gemeenschapscentrum. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoeker en zorgt ervoor dat de voorstellingen in goede banen geleid worden. Hiertoe kan je ingezet worden voor een heel gamma aan taken: klaarzetten van de zaal, bediening aan de bar, ticketverkoop en –controle, toezicht houden,….

Ons warm suppoostenteam verwelkomt je heel graag in de ploeg!

Interesse?

Aarzel dan niet en stuur een korte motivatiebrief/mail naar bram.verschueren@hoogstraten.be waarin je jezelf kort voorstelt en aangeeft welke taken je interesseren. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!