3de graad

Ik ben juf Grietje en ben sinds 2004 de klastitularis van de derde graad (5de en 6de leerjaar). De kinderen zitten samen voor alle vakken, behalve voor Frans omdat daarbij het spreken het belangrijkste is en het daarom beter is om dit apart te doen. Wiskunde krijgen ze ieder van hun eigen leerjaar. Ik wissel het soort les af tussen de twee leerjaren bv. als het 5de een les heeft waarbij ze mij nodig hebben, heeft het 6de een zelfstandige les of toets en andersom. Kinderen kunnen een rustiger plekje krijgen of een hoofdtelefoon opzetten als ze wat afgeleid worden, zodat iedereen de kans krijgt om rustig te werken. Ik beantwoord steeds vragen tussendoor als er die zijn. Nederlands krijgen ze samen, aangezien de leerstof van 5 en 6 vrij gelijkend is, kan dit perfect. Wereldoriëntatie en muzische vorming krijgen ze in een tweejarenplan, zodat alle doelen aan bod komen. De kinderen leren zeer goed zelfstandig werken, waar ze ook in het secundair onderwijs de vruchten van plukken.

Ik ben juf Alicia, mama van 2 zoontjes en ik woon in Oostmalle. 
Sinds 2019 ben ik werkzaam in ’t Dreefke.
Op woensdag kan je me vinden in de 2de graad. 
Waar ik de leerlingen onder mijn vleugels neem bij het ontdekken van de verschillende aspecten van taal, wiskunde en wereldoriëntatie.  
Op dinsdag en donderdag ontdubbel ik de leerlingen van de 2de graad tijdens de les wiskunde zodat we nog meer kunnen inspelen op de individuele noden en groeikansen van de leerlingen. 
Op deze dagen geef ik ook zorg aan de 1ste graad en de 2de graad.
Daarnaast geef ik aan de leerlingen van het 5de leerjaar Frans en op vrijdag muzische vorming aan de leerlingen van de 3de graad. 
Nous en faisons une année fantastique!

Fotoalbums

Geen resultaten gevonden