Alpacaboerderij

File name kampfoto.jpg © sd

Het Klein Seminarie in Hoogstraten is de startplaats voor een geweldig gezellige vakantie. Van hieruit ga je verder naar de topper van deze week: de alpacaboerderij natuurlijk! Je spendeert hier maar liefst 3 dagen. Dat wil zeggen: 3 dagen plezier met deze lieve - en vooral überschattige - diertjes. Pssst: we houden zelfs een picknick bij - of beter tussen - de alpaca's!

Natuurlijk gaan we ze alle liefde geven die ze verdienen en ze massaal vertroetelen. Maar da's niet alles. Je werkt aan de vriendschapsband tussen jou en je alpaca door te helpen met de dagelijkse taakjes op de boerderij. Dat wil zeggen dat je de alpaca's ook mag voederen en verzorgen. Leuk toch! Heb je het warm gekregen van al dat werken op de boerderij? Gelukkig kan je een lekkere frisse duik nemen tijdens de zwemuitstap! De fluffy viervoeters gaan niet mee, die kan je daarna verkoelen door een verse bak drinkwater te voorzien.

Ooit al gehoord van de 'downward facing do... uhm alpaca'-houding? Je komt helemaal tot rust tijdens een sfeervolle sessie alpaca-yoga. En als de dieren even rust willen... dan spelen wij toch gewoon verder! Zo gaan we creatief aan de slag met verf en klei, volledig in thema van dit levend knuffeldier. Je keert huiswaarts als een echte alpaca-kenner!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Vrijheid 234
2320 Hoogstraten
be
Date
zondag 02 april 2023 tot vrijdag 07 april 2023
Uren
-
Prijs
365
Prijs omschrijving

Basistarief: 365 euro

Leeftijd
12-14
Organisator
Naam
Sporta-Vakantie vzw
E-mailadres
kampen@sporta.be
Telefoonnummer
014-54.80.72
Geneinde 2
2260 Tongerlo
be