Digidakles: de online overheid (e-loket)

Digidakles © Stad Hoogstraten

De lesgever maakt je in deze les vertrouwd met de digitale dienstverlening van de overheid. Welke administratieve zaken kan je zoal digitaal in orde maken en opvolgen? Hoe werkt Mijn Burgerprofiel? Welke digitale diensten biedt stad Hoogstraten? Zowel de Vlaamse als lokale overheid komen aan bod alsook verschillende manieren om je aan te melden bij die dienstverlening (CSAM-sleutels).

Indien je deelneemt aan deze les dien je Itsme reeds geïnstalleerd te hebben op je smartphone of moet je je eID meebrengen (en de code kennen)! Hulp nodig om Itsme te installeren? Dan kan je terecht op de vrije inloopmomenten van Digidak!

Digidak biedt laagdrempelige lessen aan over tal van digitale onderwerpen. Er wordt echt op de prilste beginners gericht die hun eerste stappen in de digitale wereld willen zetten. De lessen worden steeds gegeven door enthousiaste vrijwilligers die lesgeven op jouw tempo.

De lessen van Digidak zijn gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Inschrijven kan op 12, 13 en 14 december! Je vindt alle info op www.hoogstraten.be/digidak of je kan informeren bij de lokale dienstencentra.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Buizelstraat, 11
2320 Hoogstraten
be
Date
maandag 27 februari 2023
Uren
-
Prijs
gratis
Prijs omschrijving

Basistarief: 0 euro

Leeftijd
-
Organisator
Naam
Stadsbestuur Hoogstraten
Telefoonnummer
03 340 19 57
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
be