Fietsroute langs lokale dienstencentra Hoogstraten

Plan een gezellige daguitstap in eigen streek en maak kennis met onze verschillende locaties
en enkele diensten.

Route :
Op maandag kan je in Hoogstraten terecht voor een lekkere koffie of thee tijdens de koffiekrant. Ook het buurtrestaurant is deze dag in Hoogstraten open. Reserveer bij voorkeur 2 werkdagen vooraf via een eetbon.

Op dinsdag kan je starten in Hoogstraten of Meerle met een koffie of thee tijdens de koffiekrant. Dan kan je verder fietsen naar Meer om een heerlijke maaltijd te eten tijdens het buurtrestaurant. Reserveer deze maaltijden steeds 2 werkdagen vooraf.

Op woensdag kan je starten in Hoogstraten met een koffie of thee tijdens de koffiekrant. Dan kan je verder fietsen naar Meerle om een maaltijd te eten tijdens het buurtrestaurant. Reserveer deze maaltijden steeds 2 werkdagen vooraf.

Op donderdag kan je starten in Wortel of Meer met een koffie of thee tijdens de koffiekrant. Dan kan je verder fietsen naar Hoogstraten om een smakelijke maaltijd te eten tijdens het buurtrestaurant. Reserveer bij voorkeur 2 werkdagen vooraf een eetbon.

Op vrijdag kan je in Meersel-Dreef terecht voor een lekkere koffie of thee tijdens de koffiekrant. Deze dag is er geen buurtrestaurant.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Jaak Aertslaan 4
2320 Hoogstraten
be
Date
donderdag 13 juni 2024 tot maandag 30 december 2024
Uren
Prijs
gratis
Prijs omschrijving

Basistarief: 0 euro

Leeftijd
0-
Organisator
Naam
LDC Hoogstraten
E-mailadres
dienstencentrum@hoogstraten.be
Telefoonnummer
033401630
Jaak Aertslaan 4
2320 Hoogstraten
be