Frans en Fun

File name kampfoto.jpg © sd

We nemen je mee op een prachtige imaginaire rondreis doorheen heel Frankrijk! Frans is de taal van de liefde, maar ook van het plezier en dat zal je op het Frans & Fun kamp wel merken. 

We beginnen onze reis in 'Paris' waar we bij een lokaal bakkertje 'une baguette' et 'un pain au chocolat' bestellen om op 'une table de pique-nique' naar 'le coucher du soleil' te kijken onder 'la Tour Eiffel' samen met 'l'amour de ta vie' terwijl er 'un peintre' een portret van jullie maakt. Nadien reizen we door naar 'les Alpes' waar we ons beste beentje voor zetten op 'la piste de ski'. Uiteraard vergeten we niet om een feestje te bouwen tijdens de 'après ski'. Wat denk je van 'une journée à la plage' in het zonnige Saint-Tropez? Je ziet, met een beetje verbeelding is Frans helemaal niet saai! Hoe ga jij anders in Frankrijk een cola bestellen? 

Eventjes het hoofd vol van de Franse vocabulaire? Op tijd en stond wisselen we af met enkele leuke sport- & spelactiviteiten en het hoofd houden we koel tijdens een uitstap naar het zwembadOok gooien we alle remmen even los in Bobbejaanland. Durf jij op de Tyfoon?

Onze ervaren monitoren zijn helemaal 'prêt' om jouw niveau van de Franse taal naar een hoger level te brengen. Jij gaat naar huis als een echte polyglotte! 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Vrijheid 234
2320 Hoogstraten
be
Date
zondag 02 april 2023 tot vrijdag 07 april 2023
Uren
-
Prijs
330
Prijs omschrijving

Basistarief: 330 euro

Leeftijd
8-10
Organisator
Naam
Sporta-Vakantie vzw
E-mailadres
kampen@sporta.be
Telefoonnummer
014-54.80.72
Geneinde 2
2260 Tongerlo
be