Leer programmeren met CodeFever in jouw buurt - ByteBusters Level 1 (8-10 jaar)

Leer programmeren met CodeFever - ByteBusters © VZW CodeFever

Ben jij een digitale duizendpoot die gebeten is door het computervirus? Kriebelt het bij jou om ‘de binnenkant’ van de computer te ontdekken? Wil je zelf spelletjes leren maken? CodeFever leert je écht programmeren! Niet alleen supercool, maar ook nog eens erg interessant voor later.

Leren programmeren is dé basisvaardigheid van de toekomst en een échte STEM-activiteit. Het wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd.

Elke lessenreeks of elk “level” bestaat uit 10 lessen waarin telkens nieuwe concepten aangereikt worden door IT-professionals en leerkrachten, die maar al te graag hun kennis en ervaring delen.

Je kan ook altijd thuis verder oefenen op ons online leerplatform door leuke digitale spelletjes te maken en te spelen.

Heeft je kind nog geen ervaring met programmeren? Geen probleem! Voor level 1 is geen voorkennis vereist.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een groot fiscaal voordeel van meer dan 150 euro.

Past het niet om aan te sluiten bij één van onze groepen? Wat jammer, maar je kan ook alles online doen op eigen tempo. Ontdek zeker ons aanbod online lessenreeksen met 110 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Lindendreef 37
2320 Hoogstraten
be
Date
zaterdag 01 juni 2024
Uren
-
- zaterdag
Prijs
260
Prijs omschrijving

Basistarief: 260 euro

Leeftijd
8-10
Organisator
Naam
CodeFever VZW
Telefoonnummer
09/336 10 73
Ter Varent 41
9850 Landegem (Nevele)
be