Programmeren in Minecraft Education met CodeFever in jouw buurt – MineCrafters Level 3 (10-12 jaar)

Programmeren in Minecraft Education met CodeFever – MineCrafters © VZW CodeFever

In level 3 van MineCraft gaan we op reis door de wereldgeschiedenis. We bouwen allerlei hoogtepunten (min of meer natuurlijk) die door de eeuwen heen op onze blauwgroene bol plaatsvonden.

We starten met het tijdperk van de dino's (en hun ondergang) en eindigen in de verre toekomst. Terloops passeren onder meer de grote bouwwerken van het Romeinse rijk, de Chinese muur, kastelen en heksen in de middeleeuwen, de ontdekking van stoomkracht en elektriciteit, Las Vegas, robots & het ISS, enz.

Aan de hand van alle concepten die we leerden in de voorbije levels werken we elke les aan meerdere bouwsels. Dit is een mooie intro tot de latere E-Riders-levels in JavaScript. We gaan dus als voorbereiding wat vaker aan de slag met de JavaScript Editor.

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (drie lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling. Ervaring met Minecraft Education en JavaScript is aangeraden.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een groot fiscaal voordeel van meer dan 150 euro.

Past het niet om aan te sluiten bij één van onze groepen? Wat jammer, maar je kan ook alles online doen op eigen tempo. Ontdek zeker ons aanbod online lessenreeksen met 110 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Lindendreef 37
2320 Hoogstraten
be
Date
zaterdag 01 juni 2024
Uren
-
- zaterdag
Prijs
265
Prijs omschrijving

Basistarief: 265 euro

Leeftijd
10-12
Organisator
Naam
CodeFever VZW
Telefoonnummer
09/336 10 73
Ter Varent 41
9850 Landegem (Nevele)
be