Rollercoaster Fun

File name kampfoto.jpg © sd

Ben jij de pretparkganger die altijd met een gekke bek op de foto van een attractie staat? Of ben jij eerder iemand die kickt op hoogtes en snelheden? Misschien blijf jij wel liever bij de rugzakken wachten met een gigantische suikerspin... Rollercoaster Fun = fun voor iedereen! Je krijgt maar liefst drie pretparken op één week voorgeschoteld.


Holle Bolle Gijs vertelde ons dat Roodkapje de poort van het sprookjesbos in de Efteling zal openen voor jou. Ontdek een wereld vol magie en loop tussen de reuzen, trollen en sprookjesfiguren. Let maar op dat jouw haren geen vuur vatten door het gespuw van de draak! Afkoelen kan je doen in de Piraña. In dit wilde riviertje ontdek je in een boot de wondere wereld van de Inca's. Droog blijven is haast onmogelijk. Die natte haren drogen wel weer tijdens een ritje op de Python!

Neem een kijkje in de persoonlijke schatkamer van tovenaar Merlijn en vlieg mee op 40 meter hoogte met een vurige wingcoaster. Dat kan alleen in het land waar echte tovenaars tot leven komen, Toverland. In de zes verschillende magische werelden beleef je spetterende waterattracties en spannende achtbanen. 

Wat we in Bobbejaanland gaan doen is vrij duidelijk... Gillen en krijsen op de Tyfoon natuurlijk! Op het reuzenrad geniet je van een machtig uitzicht over het hele park. Perfect moment om te bekijken waar je nadien in gaat. De nachtmerrie die je hebt opgelopen in de Sonar kan je makkelijk wegjagen met een ritje op de Dreamcatcher. Are you ready for some adrenaline? 

Maar dat is nog niet alles. Na al deze adrenalinekicks heb je vast en zeker wel zin om een ontspannende uitstap naar het zwembad te maken. Wees maar zeker dat de monitoren een supercool waterspel voor jou in petto hebben!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Vrijheid 234
2320 Hoogstraten
be
Date
vrijdag 07 april 2023
Uren
-
Prijs
399
Prijs omschrijving

Basistarief: 399 euro

Leeftijd
8-10
Organisator
Naam
Sporta-Vakantie vzw
E-mailadres
kampen@sporta.be
Telefoonnummer
014-54.80.72
Geneinde 2
2260 Tongerlo
be