Schatten van Vlieg in het Stedelijk Museum Hoogstraten

Meisje in kinderatelier bij expo 'Dag, tante begijn' © Noor Van Coillie

Zomer! Vakantie! Schattenjagen!

Ook deze zomer kan je opnieuw komen schattenjagen in het Stedelijk Museum Hoogstraten. Samen met Vlieg bedachten we weer heel wat leuke puzzels en opdrachtjes die jullie moeten voltooien om de schat te vinden. 

Kom dus gezellig langs, zet je speurneus op en ga in onze vaste collectie op zoek naar de cijfers om het cijferslot te openen! Nadien kan je uiteraard nog rustig op verkenning in de rest van het museum en onze mooie tuin. Ook ravotten op de grasvelden van het Begijnhof of een ijsje in een ijssalon in de buurt behoren tot de mogelijkheden! 

Tip: niet enkel in het museum kan je op zoektocht gaan. Ook de bibliotheek van Hoogstraten en Visit Hoogstraten verstopten dit jaar een Schat van Vlieg! Als je alle drie de zoektochten voltooid, kan je nog een extra prijs verdienen! 

Onze zoektocht is ook leuk voor de allerkleinsten, maar soms moet er al wel eens iets gelezen worden. Als mama of papa daarbij helpen, komt het vast goed! 

Schatten van Vlieg is een initiatief van Publiq. Je kan op honderden plaatsen doorheen Vlaanderen en Brussel tijdens de zomermaanden op zoek naar schatten van Vlieg. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Begijnhof 9
2320 Hoogstraten
be
Date
maandag 01 juli 2024 tot zaterdag 31 augustus 2024
Uren
- woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Prijs
gratis
Prijs omschrijving

Basistarief: 0 euro

Leeftijd
6-11
Organisator
Naam
Stedelijk Museum Hoogstraten
E-mailadres
museum@hoogstraten.be
Telefoonnummer
03 340 19 80
Begijnhof 9
2320 Hoogstraten
be