Vertelwandeling 'Boemerang'

Vertelwandeling Boemerang © Jos Vinckx

De Vl@s afdeling Noordrand Antwerpen organiseert 'Boemerang', de nieuwe theaterwandeling van Zjos Vinckx. Zjos is verteller-acteur en heeft al heel wat vertelwandelingen geschreven en begeleid. Een aantal van zijn oude volksverhalen, de Grenswipper, de Bossspaaier en de Filosoof heeft hij een aantal jaar vereeuwigd in een boek. Op zijn website Pasgeverfd vind je meer info.

Wat Zjos al kwijt wil over zijn wandeling Boemerang: Ge wilt ni weten hoe Stan Verachtert het alzeleven heeft gepresteerd, om zich als een voorbeeldige vrijgezel door het leven te loodsen. Hoe hij tegen beter weten in, geprobeerd heeft met de hulp van Ons Lieve Vrouwke een kapelleke op te richten voor haar eer en glorie. En hoe dat dan uiteindelijk toch ook weer niet allemaal is gegaan zoals hij het zich had voorgesteld. Juul heeft Stan altijd langs de goeie kant bekeken. Bij een laatste groet haalt hij een reeks herinneringen op over het leven van zijn broer.

We komen samen om 19u15 in Meer bij Hoogstraten. Vl@s leden betalen 10 euro om deel te nemen, niet leden 12 euro. Een drankje is inbegrepen.

Je bent definitief ingeschreven na storting van het bedrag op rek nr BE77 3631 1614 8042 op naam van Vl@s-provincie Antwerpen. Vermeld in de mededeling je naam en 24/03. Carpool is mogelijk. Contacteer gerust Annick op 0472/77 21 17 of via annick@actievevlaamsesenioren.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Donckstraat 13
2321 Meer (Hoogstraten)
be
Date
vrijdag 24 maart 2023
Uren
-
Prijs
12
Prijs omschrijving

Basistarief: 12 euro
Vl@s leden: 10 euro

Leeftijd
50-99
Organisator
Naam
Vlaamse Actieve Senioren Afdeling Noordrand Antwerpen
Max Temmermanlaan 36
2920 Kalmthout
be