GC Hoogstraten - Auditorium IKO

Contactgegevens

Naam zaalverantwoordelijke
Dienst cultuur
Telefoonnummer
03 340 19 57
Reservatieprocedure

We geven je graag het verloop van de reservatieprocedure voor ruimtes van het GC mee.

Vooreerst dien je zelf te bepalen waar je jouw activiteit wil laten doorgaan. In het huishoudelijk reglement en de technische fiches van de locaties vind je terug welke ruimte zich voor welke activiteit leent. Houd bij je reservatie steeds rekening met de aard van je activiteit, het aantal deelnemers en je gebruikerscategorie. De tarieven van de respectievelijke locaties kan je raadplegen in het retributiereglement. 

Procedure vanaf najaar 2021: Eens je een keuze gemaakt hebt, kan je de beschikbaarheid controleren in de online reservatiemodule. Hier kan je ook een aanvraag doen. Een medewerker van de dienst cultuur zal jouw aanvraag bekijken en contact met je opnemen. 

Procedure voor najaar 2021: Neem contact op met de dienst cultuur, zij bekijken samen met jou je vraag. 

Heb je vragen over de reservatieprocedure? Neem contact op met de dienst cultuur! 

Een van de centrale taken van het gemeenschapscentrum is het verwerven en beheren van culturele infrastructuur. Met een verspreide infrastructuur biedt het GC Hoogstraten ruimte aan inwoners en verenigingen van alle deelgemeenten om zich te verenigen en activiteiten te organiseren. Door zowel ruimte, expertise als ondersteuning ter beschikking te stellen slaagt het GC erin om oplossingen op maat aan te bieden aan de inwoners van Hoogstraten bij de organisatie van cultuurspreiding en gemeenschapsvorming.