Turnzaal Minderhout

Contactgegevens

Naam zaalverantwoordelijke
Sportdienst
Telefoonnummer
03 340 19 26
Reservatieprocedure

Vaste reservaties (meerdere keren met herhaalpatroon) worden aangevraagd bij de sportdienst in de maand mei voor de periode die begint op 1 september. 

Voor losse, eenmalige reservaties kan u online de beschikbaarheid nakijken via https://reservaties.hoogstraten.be. Hier maakt u éénmalig een account aan en daarna kan u een reservatie maken. Bij het aanmaken van de reservatie verklaar je je akkoord met het huishoudelijk reglement. De dienst vrije tijd oordeelt of de aanvraag kan toegestaan worden. De sleutel kan opgehaald worden bij de dienst voor toerisme en wordt daar achteraf ook terug ingeleverd. 

De turnzaal is een sportruimte van 200m² met basisuitrusting voor gymnastiek en belijning voor volleybal en basketbal. Klein materiaal moet de huurder zelf voorzien. Er zijn 2 kleedkamers  en een toilet beschikbaar. Propere binnenschoenen zijn verplicht bij het betreden van de sportvloer. 

Voor deze zaal werken we met seizoensreservaties en losse, eenmalige reservaties. Seizoensreservaties (bv wekelijks) worden aangevraagd in de maand mei voor de periode vanaf september bij de sportdienst. Vanaf 15 augustus kunnen losse, eenmalige reservaties online aangevraagd worden via https://reservaties.hoogstraten.be.